verificare serie sasiu Secrets

Deoarece nu exista o baza de day centralizata, globala, care sa cuprinda absolut toate seriile de sasiu, in unele cazuri decodorul VIN nu poate gasi datele tehnice specifice seriei introduse. Aceasta NU inseamna ca seria de sasiu / caroserie nu este valida / legala / inregistrata.

Să știi câți proprietari a avut un vehicul te ajută să înțelegi dacă a fost vândut frecvent. Ar putea fi un indicator pentru probleme serioase.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Ce este verifica seria de sasiu sau a numărului VIN? Verifica seria de sasiu este un proces of de verificare înainte de a cumpăra o mașină la next-hand. Seria de șasiu este folosit pentru a identifica un vehicul. Numărul este atribuit de producătorul vehiculului, și identifică marca acestuia, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului, dar și alte date tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. În timpul răsfoirii ofertelor de cumpăunusual și vânzare, este bine să inițializați procesul de verificare a seriei de șasiu a vehiculului de care sunteți interesat. Verifică dacă anunțul de vânzare involve seria de șasiu în ofertă sau întreabă direct vânzătorul. Este bine să ceri vânzătorului seria de șasiu pentru evita să fi înșelat.

Se poate afla dacă bară a lovită, sau dacă aripa îndoită în urma unui incident insignificant, dar se poate descoperi şi dacă vechiulul a fost implicat în accidente cu daune majore, cosmetizat şi apoi prezentat ca fiind nou de către samsarii din piață.

Producția mondială de mașini a explodat după cel de-al Doilea Război Mondial, așa că fabricanții au fost puși în situația de a găsi o modalitate simplă prin treatment să mai multe informatii confere o identitate fiecăruia dintre vehiculele ieșite de pe linia de asamblare.

La fiecare verificare de istoric a unui vehicul strângem și procesăm informații din peste 900 de surse de date la nivel world wide – o procedură complicată pentru un raport simplu și intuitiv.

Pentru ca mașina pe treatment te pregătești să o cumperi să funcționeze impecabil pentru cât mai mult timp, ai nevoie de PIESE de calitate, la cele mai convenabile prețuri. Descoperă gama noastră variată, cu repere noi, disponibile cu livrare!

 Atunci când intenționezi să cumperi o mașină de ocazie și vrei să verifici numărul VIN, intră pe platforma on the web Automoli, introdu numărul de identificare al vehiculului în câmpul dedicat, iar decodorul VIN îți va returna informațiile extinse codificate de producătorul mașinii. Vei afla instantaneu day despre producător, marca și modelul acesteia, tipul caroseriei, dimensiunea motorului, fabrica în treatment a fost asamblat și anul în care a fost lansat modelul.

Seria de șasiu este un element important atât în cazul automobilelor, cât și al vehiculelor destinate transportului de marfă. Descoperă oferta noastră de AUTOUTILITARE și găsește un model cu istoric exemplar!

Primul caracter din WMI ne arata tara in treatment masina a fost fabricata, in cazul nostru este W - care corespunde Germaniei. 

Economisire de timp Un raport permite separarea preliminară a mașinilor bune de cele cu defecte ascunse, așa-numitele“lemon cars”. Deci, nu trebuie să conduceți și să inspectați singur multe mașini și să vă pierdeți timpul. Protejați-vă împotriva unei achiziții proaste Investiția în raportul autoDNA aduce profit chiar și pentru câțiva lei , deoarece vă protejează de cumpărarea unei mașini care ar putea fi, de exemplu, după o daună wholeă și necesită sume enorme de bani pentru reparații.

FAQ Ce este seria de șasiu/numărul VIN? Este o secvență de seventeen caractere care identifică un anumit vehicul și este unică pentru fiecare vehicul. Seria de șasiu este CNP-ul vehiculului, very similar cu ceea ce este ADN-ul pentru oameni. Numărul este atribuit de producătorul vehiculul și îi identifică marca, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului și altele date tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. Sistemul de marcare a vehiculelor cu o serie este compatibil standardul internațional ISO 3779-1983 și funcționează din anii 1980.

Este foarte essential să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *